Total Design SEO portfolio

Web Design za akk.jewelry 3D printing

idejni pokretac sajta i vlasnik brenda AKK je Aleksandar Kovacevic Kiki, saradnja je pocela sredinom 2016 i uspesno traje do danas.

Total Design je realizovao veliki broj sajtova za rusku kliniku Dr.Vorobiev i uradio optimizaciju na razlicitim jezicima.

SEO optimizacija za supremetracks.com muzicki studio, izvedena sa velikim uspehom. Posle 3 meseca SEO optimizacije ovaj sajt je poceo uspesno da prodaje svoje usluge.

Projekti SEO optimizacije na engleskom (i arapskom) jeziku koji su radjeni pre vise godina, ali zanimljivo ih je pomenuti: bawabatalsharq real estate projekat u UAE.

 

Sajtovi u oblasti estetske medicine kao sto su haircenter.rs foundhairtraining.com (Miami, New York, Beograd) uspesno su pozicionirani upkos izuzetnoj konkurenciji na engleskom jeziku.

 

Agencija Mainpoint je dobila od nas vizuelni identitet, novi websajt, konsalting oko izbora domena i hostinga i na kraju je usledila SEO optimizacija sajta. Sajt agencije Mainpoint je danas na prvoj strani za prestizne izraze iz oblasti edukacije za javni nastup.